Blue Flower

Om er een complete dag uit van te maken hebben wij nog enkele leuke ideeën voor u op een rijtje gezet.

 

Restaurant Pijnappel, gelegen in het “centrum” van het gezellige dorp Klarenbeek op de Veluwe , heeft u als gast van alles te bieden. In ons restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar ook voor een kopje koffie met gebak bent u van harte welkom. Daarnaast beschikt Restaurant Pijnappel over diverse zalen met een capaciteit tot 250 personen. In deze zalen verzorgen wij graag uw bruiloft, receptie, diner, buffet of verjaardag. Ook voor vergaderingen, presentaties en conferenties zijn er diverse ruime zalen. Het dorp Klarenbeek is gelegen op de Veluwe en de omgeving leent zich goed voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten.

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"


 

Boomkwekerij & Plantencentrum Menkveld is gelegen in het buitengebied van Apeldoorn en heeft een ruim assortiment aan plantgoed. Ook voor de bijzondere soorten en maten bent u bij ons aan het juiste adres. Vele soorten die u aan zult treffen op de Havikshof zijn ook bij ons te vinden. Kom gerust langs voor een mooie wandeling over onze kwekerijen en bekijk zelf de kwaliteit van het plantgoed!


 

Inspirerend en overweldigend…in al haar eenvoud. Zowel bezoekers als exposanten zijn het er keer op keer weer over eens.

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"


 

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"


  • Oktober 2016      EXTRA OPENINGSTIJDEN HERFSTVAKANTIE (Let op! Alleen met goed weer; hou de site in de gaten!) 

Entree van de tuin in €2,00 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar hanteren wij een tarief van €1,00. Ook verzorgen wij graag rondleidingen door de tuin, uitleg van de vogels of een combinatie van deze twee. Tevens zijn er indrukwekkende vliegdemonstraties. Prijzen hiervan in overleg en alleen op afspraak.

De Tuin is van 1 April tot 1 November op zaterdag- en zondag middag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur.
In de maanden Juli en Augustus is de tuin dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur.
Buiten het seizoen is de tuin op afspraak te bezichtigen.

  • Herfstvakantie 2016
    Met mooi weer zijn wij deze week geopend. Hou de site in de gaten voor extra openingstijden!

De Tuin is van 1 April tot 1 November op zaterdag- en zondag middag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur.