Blue Flower

Om er een complete dag uit van te maken hebben wij nog enkele leuke ideeën voor u op een rijtje gezet.

 

Restaurant Pijnappel, gelegen in het “centrum” van het gezellige dorp Klarenbeek op de Veluwe , heeft u als gast van alles te bieden. In ons restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren, maar ook voor een kopje koffie met gebak bent u van harte welkom. Daarnaast beschikt Restaurant Pijnappel over diverse zalen met een capaciteit tot 250 personen. In deze zalen verzorgen wij graag uw bruiloft, receptie, diner, buffet of verjaardag. Ook voor vergaderingen, presentaties en conferenties zijn er diverse ruime zalen. Het dorp Klarenbeek is gelegen op de Veluwe en de omgeving leent zich goed voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten.

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"


 

Boomkwekerij & Plantencentrum Menkveld is gelegen in het buitengebied van Apeldoorn en heeft een ruim assortiment aan plantgoed. Ook voor de bijzondere soorten en maten bent u bij ons aan het juiste adres. Vele soorten die u aan zult treffen op de Havikshof zijn ook bij ons te vinden. Kom gerust langs voor een mooie wandeling over onze kwekerijen en bekijk zelf de kwaliteit van het plantgoed!


 

Inspirerend en overweldigend…in al haar eenvoud. Zowel bezoekers als exposanten zijn het er keer op keer weer over eens.

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"


 

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"

  • Zomervakantie 2018!
    Wees welkom voor om onze prachtige tuin & roofvogels te komen bekijken.

Let op! Door problemen met de telefoon kan het zijn dat ons vaste nummer niet werkt! Wij verzoeken u vriendelijk het volgende nummer te bellen voor vragen of reserveringen: 06-300 25 348

 

 

De Tuin is van 1 April tot 1 November op zaterdag- en zondag middag geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur.